ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Κι εκεί που νόμιζες ότι γνωρίζεις όλες τις θαυμάσιες παραλίες της Κέρκυρας, ξαφνικά εμφανίζεται μια ακόμα που δεν ήξερες ότι υπάρχει. Η παραλία “Paradise” έχει το όνομα αλλά κυρίως, έχει τη χάρη.

Δύσκολο να πει κανείς τι θα σου «πρωτοκλέψει» την καρδιά. Και αυτό γιατί πέρα από τα ιριδίζοντα, διαυγή νερά σε αποχρώσεις γαλάζιου και πράσινου με ολοστρόγγυλο λευκό βότσαλο, το τοπίο έρχονται να συμπληρώσουν τα ψηλά, απόκοσμα βράχια, οι καταπράσινες βουνοπλαγιές και η μικρή σπηλιά που υπάρχει στην μια άκρη της παραλίας, ιδανική για φωτογραφίες.
Το καλύτερο απ’ όλα όμως είναι ότι η παραλία Paradise ή αλλιώς Χωμοί για τους ντόπιους, είναι προσβάσιμη μόνο με βαρκάκι από την Παλαιοκαστρίτσα και άλλα κοντινά σημεία. Έτσι νιώθεις σαν να γίνεσαι για λίγο εξερευνητής στο νησί των Φαιάκων.

 

Τόσο από την Παλαιοκαστρίτσα όσο και από άλλες τοποθεσίες της Βόρειας Κέρκυρας, υπάρχουν βαρκάκια που πηγαινοέρχονται όλη μέρα μεταφέροντας κόσμο σε αυτή την πανέμορφη παραλία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε ένα και να περάσεις την ώρα σου αγναντεύοντας την απέραντη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.
Η ακτογραμμή είναι γεμάτη μικροσκοπικούς κόλπους, θαλάσσιες σπηλιές και παραλίες που περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Έχεις λοιπόν την εναλλακτική να νοικιάσεις το δικό σου βαρκάκι με οδηγό και να οργανώσεις την εκδρομή σου όπως ακριβώς την θέλεις αλλά έχε κατά νου… Ο «Παράδεισος» θέλει τον χρόνο του!

 

Πηγή: https://www.discovergreece.com/el/experiences/boat-trip-paradise-beach-corfu

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ