3 άτομα Ιδανικό για ζευγάρια

Η Junior Suite with Private Jacuzzi σίγουρα θα μαγέψει κάθε επισκέπτη που θα περάσει το κατώφλι της με την απλότητα, την κομψότητα και την πολυτέλεια που είναι σχεδιασμένη να χαρίσει απλόχερα σε κάθε στιγμή. Η πέτρα από το χωριό Σινιές, το ξύλο και το φυσικό υλικό κουρασάνι, φέρνουν στο εσωτερικό της σουίτας το στοιχείο της φύσης που υπάρχει σε αφθονία στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.
Με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι στον χώρο του υπνοδωματίου και έναν καναπέ-κρεβάτι στο καθιστικό, είναι ιδανική για να γεμίσει με ξεκούραση τη διαμονή 3 επισκεπτών. Αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, το γραφείο της σουίτας θα σας προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον με άπλετο φως, ενώ το πολυτελές μπάνιο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μετά από μια γεμάτη μέρα. Η σουίτα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα θα χρειαστείτε όπως μεγάλη ντουλάπα, τηλεόραση, ηχείο Bluetooth και tablet για εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Φυσικά, στο mini bar θα βρείτε τοπικά ποτά και εδέσματα.
Στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι , θα βρείτε ιδιωτικό τζακούζι, όπου θα μπορέσετε να χαλαρώσετε κάτω από τον ζεστό ήλιο της Κέρκυρας με φόντο τον ελαιώνα του The Yard Corfu και το πράσινο που περιβάλει το ξενοδοχείο.

BOOK NOW