4 άτομα Ιδανική για οικογένεια

Μία μοναδική σουίτα σας περιμένει για να χαρίσει άνεση, υψηλή αισθητική και απόλυτη γαλήνη στις διακοπές σας στην Κέρκυρα. Η One Bedroom Suite with Private Pool είναι κατάλληλη για να φιλοξενήσει έως 4 επισκέπτες και ιδανική για οικογένειες με 2 παιδιά. Η ατμόσφαιρα που συνθέτουν από τα γήινα χρώματα, τα φυσικά υλικά και τις υφές στην διακόσμησή της, δημιουργεί στους επισκέπτες την αίσθηση ενός επίγειου παράδεισου μόλις την αντικρύσουν.
Το έξυπνο design της σουίτας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες παροχές της πλάθουν μία πολυτελή εμπειρία για τους επισκέπτες του The Yard Corfu. Η One Bedroom Suite with Private Pool είναι χωρισμένη στον κύριο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει ντουλάπα , ευρύχωρο καθιστικό με έναν άνετο καναπέ-κρεβάτι, τηλεόραση και γραφείο, και ένα  WC. Στο υπνοδωμάτιο θα βρείτε ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, γραφείο, τηλεόραση και ένα δωμάτιο-ντουλάπα.
Όπως και σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου μας, υπάρχει ηχείο Bluetooth και tablet για εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και τις υπηρεσίες του The Yard Corfu.
Βγαίνοντας στην ιδιωτική σας αυλή θα συναντήσετε μία εικόνα βγαλμένη από όνειρο. Απολαύστε τον ήλιο του Ιονίου Πελάγους κολυμπώντας στην ιδιωτική σας πισίνα ή κάνοντας ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, χαλαρώστε κάτω από την σκιά στο εξωτερικό καθιστικό σας, και αφεθείτε στην ομορφιά του μαγευτικού τοπίου που συνθέτει ο ελαιώνας και το πράσινο του εξωτερικού χώρου του The Yard Corfu.

BOOK NOW