ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
The Yard Corfu

Το The Yard Corfu δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, αλλά μία δημιουργία που αποτελεί τον ορισμό της αγάπης και της φροντίδας. Η Νίκολη και ο Γιώργος, με πάθος και αφοσίωση, έδωσαν ζωή σε αυτόν τον παράδεισο το 2024.
Από την πρώτη μέρα του σχεδιασμού, η αρχή ήταν ξεκάθαρη: να δημιουργηθεί ένα Boutique ξενοδοχείο που να αναδεικνύει την ομορφιά της Κέρκυρας και να σέβεται την περιβαλλοντική κληρονομιά του νησιού. Η χρήση τοπικών υλικών, όπως η πέτρα από το χωριό Σινιές της Κέρκυρας, και το φυσικό υλικό Κουρασάνι, αποτέλεσε το κλειδί για τη δημιουργία κτιρίων που αναδεικνύουν την τοπική παράδοση και ενσωματώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση σε κάθε του γωνιά.

 

Η αρχιτεκτονική προσέφερε όχι μόνο μια αισθητική εμπειρία, αλλά και μια πρακτική προσέγγιση στην ενεργειακή απόδοση. Με υψηλής ποιότητας μονωτικά υλικά και σύγχρονη τεχνολογία, το The Yard Corfu μειώνει την ενεργειακή του κατανάλωση, ενώ με τη χρήση ηλιακών θερμοσίφωνων και την επαναχρησιμοποίηση των γκρι νερών, μειώνει το οικολογικό του αποτύπωμα.
Το φως διαπερνά τον χώρο μέσα από μεγάλα παράθυρα και τζαμαρίες, δημιουργώντας μια φωτεινή και ζεστή ατμόσφαιρα που αγκαλιάζει τον επισκέπτη. Ο ελαιώνας του κτήματος, που προσέχεται με αγάπη, συμπληρώνει το ειδυλλιακό σκηνικό, ενώ ο κήπος με φυτά λιγότερης υδροδότησης ενσωματώνεται αρμονικά στο περιβάλλον.

Καλωσορίσατε λοιπόν σε ένα κομμάτι γης που σέβεται τη φύση και προσφέρει αγκαλιά σε όσους αναζητούν ποιότητα και ηρεμία, εναρμονισμένη με το περιβάλλον της Κέρκυρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ