2 άτομα Ιδιωτική αυλή

Απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο που τα περιβάλλει, τα δωμάτια με αυλή του The Yard Corfu θα αποτελέσουν έναν μικρό παράδεισο ανάμεσα στη φύση για όσους τα επιλέξουν για τη διαμονή τους.
Στα 25 τμ. τους θα βρείτε ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι ιδανικό για δύο επισκέπτες, μεγάλη ντουλάπα, έναν χώρο γραφείου και ένα μπάνιο που θα σας γεμίσει χαλάρωση με τους λευκούς χρωματισμούς και τους γήινους τόνους των υλικών. Οι τοπικές πρώτες ύλες και τα φυσικά υλικά κυριαρχούν στην διακόσμηση δημιουργώντας την απόλυτη αρμονία ανάμεσα στο σεβασμό για το περιβάλλον και την πολυτέλεια.
Η ιδιωτική αυλή προσφέρει άπλετη ηρεμία και γαλήνη σε κάθε επισκέπτη που θέλει να χαλαρώσει με τον καφέ ή το ποτό του και να απολαύσει τη φύση με τον ελαιώνα να κυριαρχεί στο φόντο.
Τα Rooms with Yard είναι πλήρως εξοπλισμένα για να κάνουν εύκολη τη διαμονή σας, είτε ταξιδεύετε για δουλειά, είτε για αναψυχή. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει μεγάλη οθόνη 50 ιντσών, ηχείο με Bluetooth και tablet για εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις πληροφορίες του ξενοδοχείου.

BOOK NOW